Little Rose

Little Rose este un concept apărut și dezvoltat din dragoste și pasiune pentru lucrurile rafinate, elegante și de calitate pe care și le dorește un părinte în viața copilului său. Dorim să fim legătura de încredere și la îndemână dintre clienții noștri și brandurile renumite pe care le reprezentăm online, dar și fizic în cadrul magazinului Little Rose din incinta Lotus Center, Oradea.
Magazinul Little Rose vă pune la dispoziție cele mai noi colecții ale unor branduri spaniole recunoscute drept “puncte de referință” în lumea modei.
Colecțiile Little Rose de la branduri precum Miranda, Basmarti, Condor, și Mayoral, sunt printre cele mai apreciate în rândul clienților noștri.
Prioritatea echipei din spatele conceptului Little Rose este să încurajeze și să faciliteze pasiunea pentru eleganță și calitate ireproșabilă. De la haine pentru bebeluși și copii până la vârsta de 8 ani, până la accesorii personalizate, cărucioare și mini pătuțuri, toate la un preț corect.

Livrare Gratuita

Pentru comenzile de peste 500 Lei

Livrare rapida

Produsele ajung in maxim 48 de ore

Suport

Suport eficient si prietenos

Noua colecție Basmarti

Noua colecție Basmarti este acum disponibilă pentru copiii de toate varstele. Colecția include și hăinuțe pentru bebeluși.

CUMPĂRĂ ACUM !

Noua colecție Miranda

O colecţie cu modele splendide, ce inspiră gingăşie şi culoare. Hainuţele prezentate sunt fermecătoare prin simplitatea lor.

CUMPĂRĂ ACUM !

Noua colecţie Yoedu

Prezentăm o colecţie cu magie propie inspirată din natură. Descoperă calitatea pieselor! Sunt alegerea perfectă pentru sezoanele calde şi zilele însorite.

CUMPĂRĂ ACUM !

Noua colecție Mayoral

Eleganța, stilul și moda sunt acum aici și pentru cei mici cu noile ținute din gama Mayoral inspirate din lumea modei celor mari.

CUMPĂRĂ ACUM !

Sună acum
Coș de cumpărături close