Little Rose

Ce să faci când copilul e neliniștit și plânge

Nu știi ce să faci atunci când copilul tău e neliniștit și plânge? În acest articol am cules câteva ganduri și idei care ți-ar putea fi de folos în momente în care nu mai știi ce să faci cu piticul tău.

Bebelușii plâng din mai multe motive, iar plânsul este principalul mod în care copiii comunică. Este modul în care vă captează atenția și își exprimă nevoile.

La început, poate fi dificil să interpretezi strigătele diferite ale bebelușului tău, dar pe măsură ce petreci mai mult timp ascultând, vei deveni mai bun la recunoașterea și satisfacerea nevoilor specifice ale copilului tău.

Motive frecvente pentru care copilul e neliniștit și plânge:

Somnolență sau oboseală

Scutec umed sau murdar

Foame

Supraevaluarea de la zgomot sau activitate

Colici, reflux acid sau alergii alimentare

Durere sau boală

Gaz

Angoasă

Dacă bebelușul tău pare să plângă fără „motiv”, mai jos sunt enumerate trei metode care imită mediul uterin și activează reflexul calmant al bebelușului.

1. Înfășurați copilul într-o pătură, astfel încât să se simtă în siguranță.

2. Poziția laterală sau a stomacului. Ține-ți bebelușul astfel încât să stea întins pe lateral sau pe stomac. Dar pune-l întotdeauna pe spate când îl pui la culcare.

3. Creați „zgomot alb” care îneacă alte zgomote: rulați aspiratorul, uscătorul de păr, ventilatorul sau uscatorul de haine.

Lasă un răspuns
Call Now ButtonSună acum
Coș de cumpărături close