Little Rose

Idei de amenajare pentru camera copilului tău

Când copiii tăi sunt gata să aibă propriile dormitoare, cu siguranță își doresc să aibă un dormitor bine conceput făcut în funcție de gusturile lor. Desigur, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă întrebați copilul ce își dorește cu adevărat. Apoi începi să îți faci o idee cam ce vei crea. Gândeștete la ceea ce ai deja și la ceea ce trebuie sau ai dori să achiziționezi.

Pe măsură ce proiectezi dormitorul copilului tău, trebuie să reții că odată cu creșterea acestuia, designul camerei va fi, de asemenea, modificat. Un adolescent n-ar vrea să doarmă într-un dormitor copilăresc. Deci, pentru moment, aici sunt idei de amenajare pentru camera copilului tău care te poate ajuta să faci alegerile corecte.

1.Utilizarea perdelelor viu colorate

Este recomandat să utilizați perdele colorate pentru camera copilului dumneavoastră. Asigură-te că perdelele pe care le vei monta se va potrivi cu motivul întregului dormitor. Poți plasa o valență pentru a diminua lumina care vine de deasupra capului în timpul zilei. De asemenea, pune o nuanță mai închisă pentru a fi utilizată seara. Utilizați o nuanță care completează camera.

2.Folosește jucăriile copilului pe post de decor

Jucăriile copilului sunt colorate și sunt de asemenea în diferite dimensiuni și forme. Ele pot servi ca decor pentru cameră. În acest fel puteți economisi spațiu de depozitare folosind cârlige pentru a atârna jucării mari și rafturi deschise pentru jucării mici. De fapt, arată grozav mai ales dacă jucăriile sunt aranjate bine.

3.Utilizează printuri și vopsele

Pentru peretele dormitorului alege o vopsea colorată strălucitoare și combin-o cu unele printuri. În afară de perete, poți folosi vopsea și pentru dulapuri și alte accente. Poți încerca să utilizezi o pictură murală în loc de imprimeuri. Nu uita însă că picturile sau imprimeurile trebuie să reflecte tema preferata a copilului tău(de exemplu: florile, mașinile de curse și altele).

4.Așează lucruri educaționale în cameră

Nu te gândi doar la design. Asigură-te de asemenea că plasezi lucruri care ar putea ajuta la educația lor cum ar fi cărți, diagrame și jucării pentru educație. În acest fel, copilul tău se poate distra în timp ce învață.

5. Utilizează fotografii pentru decorare

Folosește imagini cu cel mai drag moment al copilului tău. Poți include fotografii realizate în timp ce vă aflați în vacanță, activități la școală, ziua realizării și multe altele. Poți crea chiar un perete de accent folosind aceste fotografii care sunt încadrate în diferite dimensiuni.

6. Acoperiți pardoseala

Din moment ce copilul tău se va târî cu siguranță pe podea să se joace, pune un covor sau o mochetă pentru a proteja picioarele, genunchii, mâinile și alte părți ale corpului copilului. Alege un covor care se poate potrivi designului creat.

7. Așează o lampă

Pentru a da suficientă lumină în timpul nopții, pune o lampă. De asemenea, poate fi bun ca un decor suplimentar pentru dormitor. Există lămpi decorative cu nuanțe creative pe care le puteți utiliza pentru dormitorul copilului tău.

Unele modele sunt într-adevăr elegante și sofisticate. Dar indiferent de decorarea pe care o utilizezi, un lucru este mai important: dragostea și îngrijirea care pot fi reflectate în cât de multă muncă și timp ai petrecut lucrând în camera copilului tău.

Lasă un răspuns
Call Now ButtonSună acum
Coș de cumpărături close