Little Rose

Noua colecție  Little Rose – Summer Flowers – este inspirată din frumusețea florilor de vară. Colecția conține două piese vestimentare, cu un design deosebit și în același timp jucăuș, dedicat fetițelor cu vârste cuprinse între 0 luni și 8 ani.

Rochițele sunt realizate în ediție limitată, pe comandă, în atelierul de creație Little Rose, din Oradea. Colecția Summer Flowers este ideală pentru sezonul evenimentelor de vară, care au loc într-o atmosferă lejeră, în grădini înflorite sau locații boeme. 

Rochie Red Rose
- Adaugă culoare zilelor de vară -

Rochița Red Rose te duce cu gândul la un trandafir roșu aprins, înflorit în zilele de vară.

Pentru un look cât mai delicat, bretelele rochiței se înnoadă în formă de fundiță și sunt reglabile în funcție de greutatea fetiței.

Rochița roșie din bumbac 100% este excelentă pentru evenimentele speciale care se țin în zilele călduroase de vară. Pentru un volum suplimentar în partea de jos a rochiței, se află un strat de tulle fin, care oferă o ținută de prințesă.

Rochie White Rose
- Eleganță cu detalii moderne -

Rochița White Rose, emană puritatea și gingășia copiilor. Piesa vestimentară ca un trandafir îmbobocit se potrivește în contextele moderne pentru întreaga familie. Rochița albă realizată 100% din bumbac, scoate în evidență trăsăturile naturale pe care le are fiecare fetiță. Simplitatea rochiței oferă o eleganță aparte!

Bumbacul folosit pentru croiul ambelor modele de rochițe face parte din proiectul #ecofriends, care provine din surse durabile și prietenoase față de mediul înconjurător. Datorită calității materialului, rochițele nu se vor decolora la spălare și își vor păstra frumusețea în timp.

Call Now ButtonSună acum
Coș de cumpărături close