sedinta foto cu bebelusul

Fie că te încumeți să-ți organizezi propria ședință foto pentru bebeluși, sau colaborezi cu un fotograf profesionist, această listă de trucuri pentru poze reușite cu un bebe (sau mai mulți!) te va ajuta în momente cheie!

Făcându-ți o idee generală despre cum va decurge sesiunea de pozat, vei fi mult mai relaxată. Ceea ce înseamnă că poți să transformi o ședință foto pentru copii într-o experiență unică de întărire a legăturii mamă nou-născut.

1. Copiii mai mari au prioritate

Pare greu de crezut, dar bebelușii sunt mult mai „răbdători” când vine vorba de ședințe foto.

Deci dacă nou-născutul tău are frați/surori mai mari, planifică să faci primele poze cu ei!

2. Ține la îndemână o jucărie nouă și descarcă o aplicație pentru zgomot alb

Atenția unui pui de om este greu de captat când vine vorba de privitul în obiectivul camerei foto. Fii pregătită cu o jucărie nouă (Set papusa Masha si ursulet de plus!) pentru a face treaba să meargă ca pe roate.

Pont: Zgomotul făcut de camera foto poate speria bebelușul. Folosește o aplicație pentru zgomot alb pentru a preveni sperieturile de acest gen.

3. Ia în considerare rutina bebelușului

Plănuiește ședința foto astfel încât să puteți avea poze cu bebelușul treaz înconjurat de părinți și/sau frați, dar să prindeți și momentele dulci ale somnului de bebe, cu poze realizate cu obiectiv macro.

4. Plănuiește pentru pauze dese de hrănit/snacking

Gustări proaspete și ceva de ronțăit (plus apă pentru hidratare!) va ține ocupat un frate mai mare pe durata ședinței foto, dar hrănirea nou-născutului nu trebuie amânată deloc. Bebe fericit = poze reușite!

5. Pregătește pielea bebelușului pentru poze perfecte cu 1 truc simplu

Cu 15 minute înainte de începerea ședinței foto pentru bebe, dezbracă nou-născutul și hrănește-l îmbrăcat doar în scutec și acoperit cu o păturică moale.

Astfel vei elimina riscul ieșirii în evidență a liniilor roșii sau urmelor pe pielea fină a bebelușului, ce sunt greu de retușat când vrei poze cât mai naturale.

6. Evită articolele de îmbrăcăminte cu texte sau mesaje printate

Nu fura din atenția dedicată nou-născutului/copilului!

7. Alege culori neutre/pastel pentru outfiturile celor mici

Când pregătești outfiturile celui mic pentru ședința foto, încearcă să te inspiri din colecții precum Compleuri pentru fete, copii și bebeluși sau Compleuri pentru băieți și bebeluși.

Click pe link-uri pentru a descoperi îmbrăcăminte pentru copii în culori și texturi delicate, elegante, potrivite oricărui sezon!

8. Adaugă accesorii cu textură pentru un efect spectaculos

Șosete scurte din dantelă de la Condor, șosete înalte albe din tricot cu fundă laterală sau o clamă de păr Princess velvet cu fundă din catifea și clip glitter; acest gen de detalii estetice pot face diferența dintre simple poze, sau fotografii ce-și merită locul într-un tablou de familie!

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *