Little Rose

Cadoul perfect de ziua copilului

Majoritatea părinților vă vor spune că copilul lor are prea multe jucării. Așadar, când vine vorba de cadouri de ziua de naștere sau cu alte ocazii, cum să alegeți cadoul perfect, fără a adăuga doar jucării la marea grămadă de jucării pe care copilul o deține deja?

Pentru un cadou care iese cu adevărat în evidență și care va trece testul timpului, citiți acest articol.

Ia în considerare vârsta și nivelul de dezvoltare al copilului.

În primul rând verifică eticheta. Majoritatea jucăriilor vin cu sfaturi cu privire la vârsta adecvată.

În al doilea rând, folosește-ți propria judecată. Doar pentru că cel mic are patru ani nu înseamnă neapărat că este pregătit pentru o bicicletă echilibrată; gândește-te la personalitatea lui și pleacă de acolo.

În al treilea rând, gândiți-vă din ce materiale sunt făcute jucăriile, în acest fel poți dărui și tu cadoul perfect.

Gândește-te la copil.

Ce îi place să facă? Îi place în parc, la piscină, sau se îndreaptă în aer liber, în general? Îi place să meargă la muzeu sau la bibliotecă? E obsedaț de dinozauri sau supereroi? Gândește-te la un cadou care i-ar putea stârni interesul.

Ia în considerare cadourile pe care copiii le pot împărtăși.

Nu este vorba despre a da jucăria de tot unui alt copil, ci mă refer aici la cadouri pe care copiii le pot folosi pentru a se juca cu alți copii (sau chiar familiile lor). Din această categorie fac parte jocurile de masă sau puzzle-urile. Acestea vor fi utile de ani de zile și pot contribui la promovarea unui sentiment sănătos și distractiv de concurență pentru copiii mai mari.

Amintește-ți că jucăriile îi ajută pe copii să învețe.

Adesea, jucăriile sunt modul principal în care copiii învață. Alegeți jucării care încurajează creativitatea și jocul gratuit, precum și cele care învață mai multe abilități formale cum  ar fi numerologia și alfabetizarea.

Verifică cu părinții.

În cazul în care cadoul este pentru copilul altcuiva, verificați cu părinții înainte de a cumpăra. Copilul poate deține deja obiectul sau părinții pot avea obiecții.

Alege cadouri cu o durată lungă de viață.

În lumea noastră în mare parte risipitoare, o jucărie care poate fi folosită de ani de zile este foarte apreciată. Articole precum Lego, biciclete și tablele pot fi folosite  ani de zile și predate altor copii și de asemenea ar putea fi cadoul perfect.

Amintiți-vă de siguranță.

Pe cât posibil, alegeți jucării din plastic, din materiale durabile, fără PVC sau substanțe chimice toxice și coloranți.

Dacă ai dubii, cumpără o carte.

Aceasta este o regulă la care ne întoarcem din nou și din nou. Cărțile ocupă foarte puțin spațiu, au un termen de valabilitate infinit (joc de cuvinte intenționat) și pot fi transmise.

Pentru câteva idei de cadou vă invităm sa accesați și magazinul nostru online la secțiunea de jucării. Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns
Call Now ButtonSună acum
Coș de cumpărături close