Little Rose

Scapă de colicii bebelușului cu 3 metode testate

Meseria de părinte vine fără un manual de instrucțiuni. Totul este nou, atât pentru părinți, cât și pentru nou-născut. Nimic nu vă poate pregăti pe îndeajuns pentru tot ce va urma!

Dar… Gândiți-vă la această etapă de bebelușeală ca la un cantonament de forță dinaintea maratonului. Veți trece prin multe încercări împreună, iar la finalul fiecărei “perioade” vă veți da seama că totul a fost doar o fază prin care trec (aproape) toți copiii. Veți vedea întotdeauna un curcubeu la finalul fiecărei “furtuni”, fie ea provocată de erupții dentare, dureri de creștere, etc.

Colicii bebelușului sunt în fruntea listei de obstacole ce par de neînvins atunci când ești în toiul “cantonamentului”. Înainte de toate, trebuie să știi că vor trece definitiv de la sine!

Dar până atunci, învață să ameliorezi simptomele colicilor bebelușului cu aceste 3 metode:

1.       Folosește un biberon cu tetină anti-colici

Fie că hrănești bebelușul exclusiv cu biberonul, sau doar suplimentezi mesele bebelușului ocazional, un biberon cu sistem anti-colici îl va ajuta pe nou-născut să nu inspire prea mult aer atunci când mănâncă.

2.       Administrează tratamente anti-colici cu ajutorul unei suzete din cauciuc natural

Crampele abdominale provocate de acomodarea sistemul digestiv al bebelușului la noul regim alimentar (o trecere bruscă făcută la naștere!) sunt principalele vinovate pentru plânsul inconsolabil al nou-născutului.

Administrarea, la recomandarea pediatrului, a picăturilor ce ajută la eliminarea gazelor intestinale (pe bază de simeticonă), sau a probioticelor, se face mult mai ușor cu ajutorul unei suzete din cauciuc natural, acesta fiind catifelat și flexibil.

3.       Calmează colicile abdominale prin presiune și căldură indirectă

Folosește Ursuleți terapeutici Artesavi pentru colici care pot fi încălziți. Acești ursuleți conțin cereale și săruri naturale, care rețin căldura pentru mai mult timp și ameliorează durerile bebelușului aproape instant.

Pe același principiu funcționează și Mănușa termică anti-colici și Fașa termică anti-colici pentru burtică de la Artesavi.

Lasă un răspuns
Call Now ButtonSună acum
Coș de cumpărături close