Ai un bebeluș născut primăvara și te simți intimidată de ideea de a ieși la plimbare cu un nou-născut în zilele călduroase de vară?

Vestea bună este că nu trebuie să rămâi închisă în casă! Cu ajutorul unor măsuri de protecție de bază, tu și bebelușul tău vă puteți bucura împreună de vremea frumoasă de afară.

Fă-ți lista de cumpărături pentru vacanța la mare cu bebelușul după ce citești acest articol!

Ce trebuie să ai la tine când ieși cu nou-născutul afară:

1. Cremă gel pentru protecție solară pentru bebeluși SPF 50+

Dacă ai un bebeluș mai mic de vârsta de 6 luni, trebuie să știi că expunerea directă la soare este nerecomandată. Alege un loc la umbră, atunci când tu și nou-născutul ieșiți afară între orele 10-16:00.

După vârsta de 6 luni, o cremă gel protecție solară SPF 50+ pentru copii este cea mai bună alegere. Aplicați crema pe zonele expuse ale corpului cu puțin timp înainte de a pleca spre plajă, și re-aplicați la fiecare 90 de minute (sau mai des în cazul în care copilul intră în contact cu apa!).

2.   Pălărie de plajă /turban pentru bebe

Recomandarea pediatrilor și a dermatologilor este ca cei mici să poarte o șapcă sau o pălărie pe toată durata expunerii directe la soare.

Razele soarelui cad în unghi de 90 de grade, și sunt mult mai periculoase pentru pielea sensibilă a bebelușului, decât în cazul adulților.

Alegeți o pălărie cu flori pentru fetițe  de la Mayoral sau un turban roz cu bulinuțe negre pentru un look cochet, dar practic!

3.   Umbrelă pentru protecția căruciorului la plimbare

Evitați să acoperiți căruciorul bebelușului cu materiale textile (oricât ar părea de subțiri!). Acestea pot crește semnificativ temperatura aerului din jurulul bebelușului.

O umbrelă pentru copii cu unicron este suficientă pentru a proteja pielea nou-născutului de razele soarelui. Bonus: o veți avea la îndemână și când veți fi surprinși de o ploaie scurtă de vară!

4.   Outfituri din materiale subțiri

Pentru petreceri organizate în toiul zilelor calde de vară, asigurați confortul micuților voștri optând pentru îmbrăcăminte din materiale subțiri, cu textură aerisită.

Rochița alb, roz și roșu de la Basmarti din 100% bumbac și Costumașul pentru băieți din in de la Basmarti sunt exact tipurile de outfituri adecvate temperaturilor ridicate, cu un plus de eleganță!

Voi cum v-ați pregătit pentru prima ieșire cu bebe la plajă? Lasă-ne un comentariu cu experiența ta!

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *