botezul de la a la z

Se apropie ziua cea mare, botezul bebelușului! Nașii și părinții ce-și încreștinează primul născut caută sfaturi în stânga și-n dreapta. Îți sună cunoscut scenariul?

Acest articol vine în ajutorul începătorilor într-ale botezului, fiind un ghid simplu de urmat și aplicat, chiar dacă îl găsești cu doar o săptămână înainte de evenimentul în sine.

Nou-născutul și nevoile lui sunt prioritare. Alegerea localului pentru petrecerea cu cei apropiați sau tortul de botez pe care și-l doresc părinții, cad pe plan secundar. Un bebe fericit = botez reușit!

Iată de ce are nevoie nou-născutul în ziua botezului:

1.       Trusou personalizat pentru botez

Acest trusou de botez conține toate elementele de care are nevoie bebelușul pe parcursul ceremoniei de încreștinare. Personalizarea trusoului, cu numele bebelușului sau alte mesaje dragi inimii voastre, îl va transforma într-o amintire de familie neprețuită!

Trusoul pentru botez conține: un prosop,o pânza de mir, o sticluță de mir asortată, o fașă brodată cu mesaj, un prosop pentru preot și săpun.

2.       Lumânare de botez florală personalizată

O lumânare personalizată pentru botez vă dă posibilitatea să ieșiți din tiparele botezului tradițional. Un design floral, o notă de personalitate, sau pur și simplu o adaptare a stilului clasic la preferințele părinților/nașilor face o diferență semnificativă!

3.       Accesorii elegante pentru nou-născuți

Outfitul nou-născutului pentru ziua botezului e ales de mama celui mic încă dinaintea nașterii puiului de om, în unele cazuri.

Dar detaliile ce vor denota rafinament și eleganță în ziua evenimentului sunt căutate de obicei pe ultima sută de metri.

Pentru idei, vezi favoritele noastre:

Mocasini bleumarin bebe pentru băiat de la Mayoral;

Balerini ceremonie ivory de la Cuquito;

sau Bentiță elegantă cu flori ivory-mov.

4.       Kitul anti-plâns pentru un bebe liniștit și cooperant

 Agitație, lume nouă și necunoscută, chiar și agitația mamei în ziua botezului; toate contribuie la obișnuitele răbufniri de plâns ale celui mic.

Fiți pregătiți pentru orice scenariu, având la îndemână Setul 4 piese „Princess” / ”Prince”, cu suzetă, clips pentru suzetă, cutie igienică pentru suzetă și jucărie zornăitoare de la Tutete!

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *