Little Rose

Cadouri pentru nou născuți pe care părinții chiar le vor folosi

Orice părinte își amintește de nenumăratele pachete drăguț ambalate de produse pentru igiena nou-nascutului, precum și de mulțimea de haine pentru bebeluși marimea 56, primite în prima lună de viață a copiilor..

Sunt cadouri date cu drag, dar în deplină necunoștință de cauză, de către rudele și prietenii noștri. Tot ce vor ei e să vadă și să ia în brațe noua mogâldeață din viața voastră! 

Nu e vina lor că bebelușul se dovedește a avea pielea mult prea sensibilă pentru crema primită, sau că nou-născutul crește mult prea repede pentru a putea fi îmbrăcat în toate outfiturile primite.

De aceea, noi am creat o listă cu idei de cadouri pentru bebeluși care le vor fi cu adevărat de folos noilor părinți:

Ursuleți terapeutici

Fie prin încălzire, fie prin răcire, ursuleții terapeutici de la Artesavi pot ajuta la ameliorarea durerilor provocate de colici, erupții dentare sau congestie. Ajută bebelușul începând de la 0 luni+, fiind umpluți cu cereale și săruri naturale.

Suzetă personalizată

Pentru câteva minute de liniște pentru proaspăta mamă, sau ca o simplă amintire de familie, fă cadou o suzetă personalizată! Poți folosi numele bebelușului, data și anul nașterii, sau un text funny (“Silent Button”).

Fașă termică anti-colici

Un cadou perfect pentru perioada colicilor! Fașă termică anti-colici de la Artesavi utilizează săruri și lavanda pentru a degaja căldură în zona abdominala a bebelușului, având efect analgezic natural.

Lampă de veghe

Vor urma multe nopți petrecute în semiîntuneric, iar schimbatul scutecelor la a 3a trezire îi va pune la încercare pe părinți. O lampă de veghe cu lumină caldă nu va deranja somnul celui mic, fie că este hrănit sau schimbat.

Jucărie pentru dentiție

Durerile provocate de erupția dentară la bebeluși pot începe încă de la vârsta de 3 luni. La aceeași vârstă, cei mici încep să-și descopere mâinile. O jucărie de dentiție 0 luni+ va preveni obiceiul suptului de deget, și va ameliora durerile de gingii în mod eficient.

Ce fel de cadouri cu adevărat folositoare ai primit la nașterea celui mic? Lasă-ne un comentariu cu experiența ta!

Lasă un răspuns
Call Now ButtonSună acum
Coș de cumpărături close